Tlf.: 45 86 00 01
Vi taler Dansk We speak English Wir sprechen Deutsch Biz Türkçe konuşmayı

Familieret

Familieret omhandler ægteskabs indgåelse, herunder dispensation for mindreårige til indgåelse af ægteskab, regler for ægteskab for sent udviklede og psykisk syge, beslægtede og besvogrede og adoptionsforhold, samt indgåelse af nyt ægteskab for tidligere gifte.

Familieret omhandler også ægteskabets ophævelse ved separation eller skilsmisse og vilkårene herfor, herunder forældremyndighed til fællesbørn, samvær, børnebidrag, deling af fællesbo, ægtefællebidrag, ægtefællepension, retten til bolig og deling af fællesbo med udtagelsesret, bodele, boslod, boslodskrav og vederlagskrav mod et særeje ved vanrøgt af fælleseje.

Herudover er formueforhold i ægteskabet, gældsansvar, retshandler mellem ægtefæller, indgåelse af ægtepagter, offentlig- og privatretlig gensidig forsørgelsespligt, ægtebørn og børn uden for ægteskab, samt ugifte samboendes forhold også en del af familieretten tilligemed en del andre forhold som er selvstændigt beskrevet i nogle af vore andre overskrifter.

AB advokater hjælper og rådgiver indenfor hele det familieretlige område, så kontakt os og få styr på dine familieretlige forhold, uanset om du er gift, ugift, samboende eller noget helt tredje.

 
 

AB advokater ApS er medlem af:

AB advokater ApS

Birkerød Kongevej 98A
3460 Birkerød

Tlf.: +45 45 86 00 01
info@abadvokater.dk

CVR nr.: 28504837