Tlf.: 45 86 00 01
Vi taler Dansk We speak English Wir sprechen Deutsch Biz Türkçe konuşmayı

Køb og salg af bolig

Skal du købe eller sælge hus, andelsbolig, ejerlejlighed, grund, villalejlighed eller sommerhus?

En købsaftale er det juridiske aftalegrundlag mellem køber og sælger. At få professionel hjælp til at gennemgå aftalen og sikre, at de juridiske formaliteter er i orden, og tage de rette forbehold, er en væsentlig del af en vellykket ejendomshandel.

AB advokater råder over ekspertise og erfaring indenfor alle aspekter af ejendomshandel. AB advokater er din professionelle sparingspartner og rådgiver lige fra start til slut af dit ejendomskøb. Vi sørger for, at du ikke får "uforudsete" og ubehagelige overraskelser nu og i fremtiden.

Kontakt os derfor så snart du har fundet dit drømmehus, ejerlejlighed, villalejlighed, grund, sommerhus eller andelsbolig, færdighusprojekt eller  nyopførelse med entreprisekontrakt, Det koster ikke ekstra at have os ved din side under hele forløbet.

Vi gennemgår sagens dokumenter og sørger sammen med dig for at få indført nødvendige forbehold i købsaftalen. Vi assisterer også ved forhandling med sælger og/eller ejendomsmægler således, at du opnår de bedst mulige vilkår for købet. Det er nu en gang lettere at ændre på købsvilkår og få indføjet evt. forbehold inden der foreligger en underskrevet købsaftale eller entrepriseaftale.

Når vi har fået indføjet alle relevante forbehold og købsaftalen er faldet på plads, går vi i gang med at berigtige handlen. Det omfatter bl.a. en nøje gennemgang og verifikation af sagens dokumenter, udfærdigelse af refusionsopgørelse samt udfærdigelse og digital tinglysning af skøde. Du kan læse mere herom nedenfor.

Vi lægger vægt på, at rådgivningen omfatter alle aspekter af en ejendomshandel, både når det gælder køb og salg. Det er vigtigt for os, at du igennem hele forløbet, når du skal købe eller sælge bolig, kan føle dig tryg.

Med udgangspunkt i ovenstående yder vi rådgivning og bistand med:

  • Eventuel forhandling af prisfastsættelse.
  • Grundig gennemgang af købsaftale.
  • Gennemgang af relevante ejendomsoplysninger, herunder tingbogsoplysninger, BBR-ejermeddelelse, IOS rapport, forsikringsforhold, kommunalt ejendomsoplysningsskema, tilstandsrapport og energiattest, og øvrige dokumenter fra kommune og tinglysningskontor m.v. vedrørende ejendommen.
  • Herefter udarbejder vi brev med forbehold og ændringer til købsaftale og fremkomne oplysninger.
  • Finansiering, herunder de mange forskellige typer lån, der findes i dag, samt kurssikring.
  • Udfærdigelse af endeligt skøde, indhentelse af underskrifter og ejendomsværdipåtegning, koordinering af eventuelle aktiviteter mellem bank og ejendomsmægler, sikrer købesummen og øvrige betalinger, og endelig udarbejder vi refusionsopgørelse samt forestår tinglysningsmæssige ekspeditioner
 
Vi slipper ikke sagen før alt er gennemgået og du føler dig tryg. 

Det er altid vigtigt at få et advokatforbehold og bankforbehold med i købsaftalen. Følgende tekst kan bruges: ”Købers underskrift på nærværende købsaftale er betinget af, at købers advokat kan godkende købsaftalen, med medfølgende dokumenter, i dens helhed. Ejendomsmægler fremsender uden ugrundet ophold købsaftale og øvrige dokumenter til købers advokat, således at denne har samtlige dokumenter i hænde senest den …... Købers advokats godkendelse skal være meddelt sælgers ejendomsmægler senest 6 hverdage efter ….dag den … kl. 16.00. I modsat fald er handlen bortfaldet i sin helhed, uden omkostninger for køber.

Endvidere gennemgår vi dit/jeres behov for testamente, ægtepagt, samejeoverenskomst m.v., hvis det er et relevant forhold, der skal tages stilling til ved dit/jeres køb af fast ejendom. Her er vi altid villige til at lave en samlet pakkepris.

 
 

AB advokater ApS er medlem af:

AB advokater ApS

Birkerød Kongevej 98A
3460 Birkerød

Tlf.: +45 45 86 00 01
info@abadvokater.dk

CVR nr.: 28504837