Tlf.: 45 86 00 01
Vi taler Dansk We speak English Wir sprechen Deutsch Biz Türkçe konuşmayı

Skilsmisse/separation

Forandringer i familien får store konsekvenser for resten af livet for både forældre og børn. Stå ikke alene, men kontakt os, så vi kan hjælpe dig igennem krisen på den bedst tænkelige måde.

Familieret omfatter b.la: 

  • ægteskab og registreret partnerskab
  • ægtepagt 
  • skilsmisse og separation, eller
  • bodeling 
Det er aldrig rart at skulle separeres eller skilles, men hvis parterne bliver godt rådgivet og alle forsøger at holde en god tone går det ofte lettere for alle. Vi kan rådgive dig omkring processen for separation og skilsmisse samt vilkårene herfor.
 
Inden du bliver separeret eller skilt, skal du og din ægtefælle tage stilling til om en af jer skal betale ægtefællebidrag til den anden, og om hvem der skal blive boende i familiens nuværende bolig.
 
Derudover kan der være behov for bodeling, hvis ikke man kan blive enig. At få boet delt, er ofte en stor mundfuld og der er mange ting at huske og mange regler at være opmærksom på. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os for at få den rette rådgivning om bodelingen. Statsforvaltningen tager sig ikke af bodelinger, det foregår enten ved frivillig aftale mellem parterne eller ved skifterettens mellemkomst.
 
 

AB advokater ApS er medlem af:

AB advokater ApS

Birkerød Kongevej 98A
3460 Birkerød

Tlf.: +45 45 86 00 01
info@abadvokater.dk

CVR nr.: 28504837